Започнавме во далечната 1992 година во Скопје , како приватна компанија чија цел е-Ваш комплетен партнер во секојдневието. Започнавме со тројца вработени ....но нашиот квалитет и услуга денес говорат за нешто сосема поинаку.

Денес ФРИГО ШОБ брои 50 вработени , и тоа секој стручен во својата професија.

ФРИГО ШОБ е компанија,која врши инсталација и продажба на елементи за удобноста во вашите бањи...започнувајќи од цевки па се до секаков вид на галантерија.Модерниот дизајн , стилизираните детаљи,квалитетот,се причина повеќе за многубројните задоволни корисници на нашите производи и услуги.

ФРИГО ШОБ е овластен застапник за познати брендови кај нас:

UNITAS,KERAMIKA JOVANOVIC, RUBINETA,LEOV, GROHANZA, FAYANS, CARMEN, KOVINA, JAPAR, AZAHAR, VALADARES, KINGART,KLASVAN,FULUONA,BONOMINI, како и овластени дистрибутери на SIEMENS, GORENJE, KONCAR, INKER (санитарија) , кои воедно кажуваат за квалитетот на нашата работа.

СЕ со цел да бидеме поблиску до вас , ја раширивме и нашата дистрибутивна мрежа во сите градови низ Македонија; Тетово,Гостивар,Кичево,Струга,Охрид,Струмица,Ресен,Гевгелија,Штип,Кочани, Велес,Прилеп,Битола,Куманово,Крива Паланка.

Се на едно место- сон за секој купувач,мајстор и изведувач.

ПОВЕЌЕ  ОД  20000  ПРОИЗВОДИ  НА  ЕДНО  МЕСТО

20 ГОДИНИ СО ВАС

Дома
Каталог
Продавници
Контакт
english shqiptar