Ne kemi filluar në vitin 1992 në Shkup, një kompani private qëllimi i të cilës është i plotë, partner tuaj të përditshme. Ne kemi filluar me tre të punësuar .... por cilësia dhe shërbimi ynë sot flasim për diçka krejtësisht të ndryshme.

Sot frigorifer dënes numëron 48 të punësuar, dhe çdo ekspert në profesionin e tyre.

FRIGO dënes është një kompani që kryen instalimin dhe shitjen e elementeve të rehati në banjo tuaj ... duke filluar nga gypat deri në çdo lloj të dizajnit galanterija.Moderniot, detajet e stilizuar, cilësisë, arsye për shumë përdorues të kënaqur të produkteve tona dhe shërbimeve.

FRIGO dënes agjent i autorizuar të markave të njohura këtu:

Unitas, KERAMIKA JOVANOVIC, LEOV, GROHANZA, FAYANS, CARMEN, KOVINA, Japar, Azahar, Valadares, Kingart, KLASVAN, FULUONA, BONOMINI, si dhe shpërndarësit e autorizuar të SIEMENS, Gorenje, Koncar, INKER (sanitare), i cili gjithashtu thonë cilësinë e punës sonë.

Në mënyrë që të jetë më afër për ju, ne jemi të shtrirë dhe të rrjetit tonë të shpërndarjes në të gjitha qytetet në të gjithë vendin; Tetovë, Gostivar, Kërçovë dhe Strugë, Ohër, Strumicë, Resnjë, Gjevgjeli, Shtip, Koçan, Veles, Prilep, Manastir, Kumanovë, Kriva Pallankë.

Të gjitha në një vend ëndërr e çdo blerës, një interpretues master.

Më shumë se 20.000 PRODUKTE në një vend

20 VJET ME JU

Shtëpi
Katalog
Dyqane
Kontakt
english македонски