Можете да не контактирате по телефон секој ден од

понеделник до петок (08:00 - 20:00h) 

сабота     (08:00 - 17:00 )

НЕДЕЛА НЕ РАБОТИМЕ! 

Дуќан   3173-526 075-287-503

Салон  076-457-116

Книговотство  3174-313 / 075-307-708

Бутел магацин  2657-761

Ѓорче магацин 075-431-307

Исто така можете да не контактирате на нашата e-mail адреса frigoshob0@gmail.com , или користете ја контакт формата подолу.

Ве молиме не двоуметесе да не побарате  доколку имате било какви прашања.

телефон
02-3174 313
емајл адреса
frigoshob@yahoo.com
вашето име вашето прашање
вашата емајл адреса
вашиот телефонски број
Дома
Каталог
Продавници
Контакт
english shqiptar