Пребарајте производи

Н.м.2цр.батерија лиена Стил злато 7061 Унитас

5,765.00ден

Шифра: 006548

Опис

НИСКО МОНТАЖНА БАТЕРИЈА СО ДВЕ ЦРЕВА СО ЛИЕНА ЦЕВКА

Висина: 157; 170mm
Должина:             mm
Дистанца од тело до истек:        120mm

ПОТЕКЛО | БАТЕРИИ

Р. Словенија

СОСТАВ | БАТЕРИИ

Месинг
Батерија за мијалник Водоводна батерија baterija za mijalnik vodovodna baterija nisko montazna liena stil zlato unitas 2 creva

Frigo Shob

24 часа на ден

Здраво! Добредојдовте на нашата веб страна, слободно контактирајте не за се што ве интересира.

Powered by WpChatPlugins