Пребарајте производи

Рубинета Aхе 33 црна гранит н.м.2цр.

4,385.00ден

Шифра: 016504

RUBINETA AHE 33 CRNA GRANIT

ЦЕНА:4.385,00 ден

ОписНИСКО МОНТАЖНА БАТЕРИЈА ВИСОКА СО ДВЕ ЦРЕВА

Висина: 242; 333mm
Должина: 215mm
Дистанца од тело до истек: 164mm
Батерија за кујна baterija za kujna Водоводни батерии vodovodni baterii rubineta ahe axe crna granit nisko montazna 2 creva

Frigo Shob

24 часа на ден

Здраво! Добредојдовте на нашата веб страна, слободно контактирајте не за се што ве интересира.

Powered by WpChatPlugins