Пребарајте производи

Батерија мијалник 88 Елите Унитас

6,590.00ден

Шифра: 011793

Опис

НИСКО МОНТАЖНА БАТЕРИЈА КРАТКА СО ДВЕ ЦРЕВА

Висина: 106; 186mm
Должина: 150mm
Дистанца од тело до истек: 118mm

ПОТЕКЛО | БАТЕРИИ

Р. Словенија

СОСТАВ | БАТЕРИИ

Месинг
Батерија за мијалник Водоводна батерија baterija za mijalnik vodovodna baterija elite unitas

Frigo Shob

24 часа на ден

Здраво! Добредојдовте на нашата веб страна, слободно контактирајте не за се што ве интересира.

Powered by WpChatPlugins