Пребарајте производи

Н.м.3цр.кратка цевка 1081 Симпати Унитас

6,190.00ден

Шифра: 006526

Опис

НИСКО МОНТАЖНА БАТЕРИЈА КРАТКА СО ТРИ ЦРЕВА

Висина: 65; 110mm
Должина: 135mm
Дистанца од тело до истек: 117mm

ПОТЕКЛО | БАТЕРИИ

Р. Словенија

СОСТАВ | БАТЕРИИ

Месинг
Батерија за мијалник Водоводна батерија baterija za mijalnik vodovodna baterija nisko montazna kratka cevka simpaty simpati unitas

Frigo Shob

24 часа на ден

Здраво! Добредојдовте на нашата веб страна, слободно контактирајте не за се што ве интересира.

Powered by WpChatPlugins