Пребарајте производи

Рубинета Ахе 33 хром н.м.2цр.

2,850.00ден

Шифра: 018256

Опис

НИСКО МОНТАЖНА БАТЕРИЈА ВИСОКА СО ДВЕ ЦРЕВА

Висина: 242; 333mm
Должина: 215mm
Дистанца од тело до истек: 174mm
Батерија за кујна baterija za kujna Водоводни батерии vodovodni baterii ahe axe hrom rubineta 2 creva

Frigo Shob

24 часа на ден

Здраво! Добредојдовте на нашата веб страна, слободно контактирајте не за се што ве интересира.

Powered by WpChatPlugins