Пребарајте производи

ХИДРОКОЛ С БЕЛ

395.00ден

ОПИС:
Водоотпорно лепило за плочки, изработено на цементна основа. За лепење на подни и ѕидни керамички плочки за надворешна употреба, како и за позиции кои се изложени на вода и влага: санитарни јазли, бањи, базени, тераси, фонтани и слично.

hidroskol s bel lepak lepaci

Frigo Shob

24 часа на ден

Здраво! Добредојдовте на нашата веб страна, слободно контактирајте не за се што ве интересира.

Powered by WpChatPlugins