Пребарајте производи

Atlas Grey Sugar 60×60

910.00ден

/м²

Шифра: 019580

Опис-

ТЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ
Шифра : 019580 / IND001
Боја : Сива
Димензија : 60*60 cm
Единица мерка : m² (метри квадратни)
Употреба : Универзална
Текстура : Камен
Завршна обработка : Мат
Метри квадратни во кутија : 1.44 m²
atlas grey grej sugar sivi siva plocka plocki

Tile Calculator

Калкулатор за плочки

Димензии на плочка:
Површина:
Цена:

Frigo Shob

24 часа на ден

Здраво! Добредојдовте на нашата веб страна, слободно контактирајте не за се што ве интересира.

Powered by WpChatPlugins