Пребарајте производи

Stone Dark Grey 3619 Glossy 30×60

890.00ден

/м²

Шифра: 019823

Опис-

ТЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ
Шифра : 019823 / IND024
Боја : Сива
Димензија : 30×60 cm
Единица мерка : m² (метри квадратни)
Употреба : Внатрешна, Ѕидна
Текстура : Мермер
Завршна обработка : Сјајна
Метри квадратни во кутија : 0,9m²
stone stoun dark grey grej sjajna siva sivi plocka plocki

Tile Calculator

Калкулатор за плочки

Димензии на плочка:
Површина:
Цена:

Frigo Shob

24 часа на ден

Здраво! Добредојдовте на нашата веб страна, слободно контактирајте не за се што ве интересира.

Powered by WpChatPlugins